Biseptol
Mobile menu

Termeni si conditii


Folosirea site-ului biseptol.ro, implica acceptarea unor termene si conditii. Dacia Plant SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestora, fara o notificare prealabila. Versiunea actuală poate fi citita accesand link-ul "Termeni si conditii" din josul paginilor site-ului. Toate informatiile continute in acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Înaintea achiziţionării oricărui produs Dacia Plant SRL, este recomandat să cititi cu atentie prospectul. Informatiile si sfaturile legate de suplimentele alimentare nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala. Produsele sunt avizate pentru punerea lor pe piata de catre Institutul de Bioresurse Alimentare, in conformitate cu legislatia in vigoare.


SECURITATEA INFORMATIILOR


Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. SC Dacia Plant SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

 

Orice reclamatie cu privire la eventualele defectiuni ale produselor va fi adusa la cunostinta SC Dacia Plant SRL, in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, spre solutionare. In cazul in care produsele sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea sumelor incasate deja de SC Dacia Plant SRL in termen de 30 de zile, dar nu si alte despagubiri. SC Dacia Plant SRL condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi. Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri. Valoarea maxima a obligatiilor societatii SC Dacia Plant SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de SC Dacia Plant SRL de la acest client.

 

Acest site este intretinut si administrat de SC Dacia Plant SRL. Proprietarul site-ului este SC Dacia Plant SRL. SC Dacia Plant SRL are sediul social in localitatea Bod, str. Harmanului, FN, Jud Brasov, Romania; are adresa de email contact@daciaplant.ro. Este inmatriculata la Registrul Comertului sub numarul nr. J08/1407/10.10.2014, cod unic de inregistrare RO15018146, cont bancar RO27 BTRL 0080 1202 M110 57XX deschis la Banca Transilvania Brasov, tel.: 0268283063, fax.: 0268280203.


POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

Conform cerintelor Regulamentul General privind protectia datelor 2016/679 („GDPR”) adoptat de Uniunea Europeana, in vigoare de la data de 25 mai 2018, Dacia Plant SRL, cu sediul in in localitatea Bod, str. Harmanului, FN, Jud Brasov, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Brasov sub nr. J08/1407/10.10.2014, cod unic de inregistrare RO15018146, are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

 

Odată cu completarea paginii de inregistrare cont pe site-ul biseptol.ro va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (adresa de email, nume, prenume, numar de telefon, adresa personala) sa intre in baza de date a societatii S.C. Dacia Plant S.R.L si sa fie prelucrate si folosite de catre aceasta in conformitate cu GDPR. Scopul colectarii datelor dvs de catre S.C. Dacia Plant S.R.L. este transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing, mesaje de raspuns referitoare la intrebarile d-voastra despre produsele Dacia Plant, despre tranzactiile efectuate telefonic si prin intermediul website-ului daciaplant.ro, efectuarea de statistici interne, de pe site-urile administrate de S.C. Dacia Plant S.R.L.